30/9/11

Focus Hall

Focus Hall, ένας νέος μεγάλος πολυχώρος στην περιοχή του αεροδρομίου είναι έτοιμος να σας υποδεχθεί .Με εύκολη πρόσβαση και άνετο πάρκινγκ. Το Focus Hall είναι σχεδιασμένο αμφιθεατρικά και ξεχωρίζει για τα πολλά επίπεδα  και τη μεγάλη πίστα χορού επίσης το focus hall πλαισιώνετε απο το πλέον επαγγελματικό ήχο και σε συνδυασμό με το τέλειο φωτισμό που διαθέτει  συμπληρώνουν τις προϋποθέσεις για την τέλεια δεξίωση γάμου.

29/9/11

Bon Chateau

Bon Chateau,το ξύλινο σαλέ στη κορυφή του Ωραιοκάστρου , όπου μπορείτε να απολαύσετε σπιτικές και φυσικά τις πιο εκλεκτές γαστρονομικές προτάσεις από τους σεφ μας , απολαύστε το κοκτέιλ σας στο μπιστρό –μπαρ ατενίζοντα την πόλη της Θεσσαλονίκης σε μία υπέροχη θέα   σε συνδυασμό με τους ποιο διαχρονικούς ήχους μουσικής και την καλύτερη εξυπηρέτηση. Στο Bon Chateau η μαγεία συναντά το όνειρο όταν τα φώτα χαμηλώνουν και αποκαλύπτεται η φωτιζόμενη πισίνα στο χώρο όπου μπορούμε για εσάς να οργανώσουμε την τέλεια εκδήλωση .

Grand Chateau

Grand Chateau, ένας επιβλητικός χώρος στους πρόποδες του Χορτιάτη, όπου η αρχιτεκτονική του τοπίου δένει αρμονικά με τη μαγευτική θέα των δυο λιμνών σύγχρονες εγκαταστάσεις του πολυχώρου κάνουν τη πρόσβαση σας εύκολη αφού διαθέτει δυο μεγάλα ιδιωτικά πάρκινγκ . Στο  μεγάλο κήπο μας έχουμε δημιουργήσει δυο ακόμη χώρους. Ο πρώτος με θέα το ιστορικό βουνό του Χορτιάτη ενώ ο δεύτερος διαθέτει πισίνα απ’ όπου μπορεί κανείς να ατενίσει τις δύο λίμνες , όποιο χώρο και αν διαλέξετε για τη δεξίωση του γάμου σας μαζί μπορούμε να οργανώσουμε την τέλεια εκδήλωση. Εσωτερικά το Grand Chateau διαθέτη τρεις πολυτελείς αίθουσες , η αίθουσα Olympie χωρητικότητας 350 ατόμων ,η αίθουσα Elysee χωρητικότητας  500 ατόμων και η αίθουσα Byzance χωρητικότητας 300 ατόμων. Στο Grand Chateau θα βρείτε όλα αυτά που ονειρευτήκατε για την δεξίωση του γάμο σας.

27/9/11

Κομμωτήριο Tsiokas



Τα μαλλιά δεν είναι άλλο ένα αξεσουάρ μόδας… είναι η συνέχεια του σώματος μιας Γυναίκας! Αυτό αποτελεί την έμπνευση και προκαλεί την όρεξή μας για δημιουργίες Κομμωτικής Τέχνης!
Φτιάξαμε ένα καλαίσθητο και ξεχωριστό κομμωτήριο στη καλαμαρία,όπου ασκούμε αυτή την Τέχνη με ευλάβεια και αφοσίωση… Εκπαιδευόμαστε και εξελισσόμαστε συνεχώς πάνω στις νέες τάσεις και τεχνικές, έτσι ώστε να παρέχουμε μοναδικές κομμωτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για την φροντίδα και την περιποίηση των μαλλιών σας.
Στο κομμωτήριο Τσιόκας θα βρείτε  κάθε λύση  για το hair styling αφηστε τη λύση επάνω μας.

26/9/11

Παντρεύτηκε ο bigsofo

Γαμπρός ντύνεται ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος παντρεύεται την αγαπημένη του Ειρήνη Σκορδίλη.Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο μπασκετμπολίστας ζήτησε πριν από λίγο καιρό άδεια από την Εθνική ομάδα, καθώς η αγαπημένη του περιμένει να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια, με μία ενδιάμεση, αλλά πολύ μικρή διακοπή. Πέρυσι οι δυο τους επισημοποίησαν με αρραβώνα την σχέση τους. Μάλιστα, οι βέρες (στο αριστερό) μπήκαν λίγες ημέρες πριν ο Big Sofo ξενιτευθεί στις ΗΠΑ για να δοκιμαστεί από τους Λος Αντζελες Κλίπερς. Η προοπτική των ΗΠΑ δεν τελεσφόρησε, ωστόσο ο αθλητής έμεινε στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μακάμπι μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.Ο γάμος θα είναι πολιτικός και θα γίνει στον Βύρωνα.

24/9/11

Σήμερα ο γάμος της Βασιλικής Ανδρίτσου

Τέρμα… τα ψέματα και η εργένικη ζωή για τη Βασιλική Ανδρίτσου αφού απόψε το βράδυ θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Νίκο Συμεωνίδη σε μια ρομαντική τελετή στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας της Αργυρούπολης. Η ηθοποιός και ο παραγωγός είναι πολύ χαμηλών τόνων και κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους. Οι δυο τους επέλεξαν να μοιραστούν με ελάχιστους αγαπημένους κοντινούς τους ανθρώπους την ομορφότερη ημέρα της ζωής τους. Δίπλα στην πρωταγωνίστρια αυτήν την τόσο συγκινητική ημέρα θα είναι φυσικά ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο οποίος αποτελεί και τον συνδετικό κρίκο της γνωριμίας της με τον μέλλοντα σύζυγό της.
πηγή:gossip-tv.gr

21/9/11

Ο γάμος της Μακρυπούλια και του Χατζηγιάνης στην Κύπρο

Μετά τις δηλώσεις για τον έρωτά της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, η 32χρονη ηθοποιός φαίνεται έτοιμη ώστε να προχωρήσει τη σχέση τους στο επόμενο στάδιο.
  Παρά τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό, επίσημη πρόταση γάμου δεν έχει γίνει ακόμη από τον τραγουδιστή, σύμφωνα με το περιοδικό PEOPLE. «Αυτό, όταν συμβεί, θα γίνει με πολύ ιδιαίτερο τρόπο από τον Μιχάλη, σίγουρα πολύ ρομαντικά και όμορφα» λέει χαρακτηριστικά άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στον τραγουδιστή. «Πολλές φορές, όταν βγαίνουμε μαζί και λέμε όσα ακούγονται για το “γάμο” τους, εκείνοι γελάνε και κάνουν χιούμορ. Ωστόσο, το μόνο βέβαιο είναι ότι επειδή η Ζέτα έχει πολύ καλή σχέση με τους γονείς του τραγουδιστή, Γιάννη και Ρένα, αλλά και με την αδελφή του Μελίνα, γνωρίζοντας ταυτόχρονα και τη μεγάλη αδυναμία που έχουν στον Μιχάλη, αλλά και την επιθυμία τους να τον δουν γαμπρό στον τόπο τους, το πιο πιθανό είναι ότι ο γάμος τους θα γίνει στη Λευκωσία. Άλλωστε και η ηθοποιός έχει πολύ καλούς φίλους στο νησί εδώ και πολλά χρόνια, αγαπάει πάρα πολύ την Κύπρο και τους κατοίκους της που της δείχνουν πολύ μεγάλη ζεστασιά, ενώ πολλές φορές εκεί αισθάνεται περισσότερα οικεία ακόμη και από την Αθήνα, αφού όπου και να πάει εδώ, νιώθει πάντα κάποιους να την παρακολουθούν. Στην Κύπρο είναι πιο ήσυχα τα πράγματα». «Αν υπάρξει σύντομα λύση στο κυπριακό πρόβλημα, όπως πολλοί ελπίζουν, πολύ θα θέλαμε να παντρευτεί ο Μιχάλης στην πόλη της Κερύνειας, απ’ όπου κατάγεται, ίσως σε εκκλησία που βρίσκεται κοντά στο γραφικό λιμανάκι. Αυτή μάλλον είναι και η επιθυμία του Μιχάλη, αφού θα νιώθει ότι ικανοποιεί μία μεγάλη λαχτάρα των γονιών του, τους οποίους υπεραγαπά. Οι ίδιοι πάντως δεν φαίνεται προς το παρόν να τοποθετούν το γάμο τους πριν από το 2012» λένε συγγενείς αλλά και φίλοι του Μιχάλη 
Χατζηγιάννη στο people.

20/9/11

Fairies Dust μπομπονιέρες


Για όλους και όλες εσάς που θέλετε να βάλετε την δική σας υπογραφή στον γάμοσας, την βάπτιση του παιδιού σας ή τοναρραβώνα σας, υπάρχει το εργαστήριο μπομπονιέρας Fairies Dust. Σας προσφέρουμε υλικά στην καλύτερη ποιότητα με τις καλύτερες τιμές που μπορείτε να βρείτε στην αγορά, ώστε να γίνουμε η αρχή για να μπορέσετε με την φαντασία σας να δημιουργήσετε ένα τέλειο αποτέλεσμα.
Στο εργαστήριο μπομπονιέρας Fairies Dust η εξυπηρέτηση σας είναι σκοπός μας, και έτσι μπορείτε να μας συμβουλευτείτε για όποιες απορίες έχετε για τα προϊόντα μας, τα υλικά που χρησιμοποιούμε και τρόπους για την καλύτερη μέρα της ζωής σας.μοποιούμε και τρόπους για την καλύτερη μέρα της ζωής σας.
Υπεύθυνος/η:ΧΑΤΖΗΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΒΙΚΥ
Διεύθυνση:ΚΑΣΤΑΜΟΝΗΣ 5 ΕΥΟΣΜΟΣ
Τηλέφωνα:6940876096
E-mail:vickychatzie@gmail.gr
http://http://bit.ly/n7wYBR

15/9/11

Έρως κέντρο δεξιώσεων


Στο κέντρο δεξιώσεων  Έρως  θα βρείτε όλα τα συστατικά που χιάζετε για να χαρακτηριστεί ο γάμος και ποσό μάλλον η δεξίωση σας επιτυχημένη και αξέχαστη . Σε μια όμορφη και  καινούργια αίθουσα χωρητικότητας 500 ατόμων, με φιλική ατμόσφαιρα, προσεγμένο περιβάλλον άψογο σέρβις, σας περιμένουμε γιατί έχουμε τα συστατικά της επιτυχίας, ενός γαμήλιου Party που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη τη δική σας και των καλεσμένων σας.
Έρως όλο τον χρόνο
ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΑΚΕΤΩΝ
ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Α. Πλήρες μενού με απεριόριστο ποτό
Β. Πλήρης ορχήστρα με τρεις τραγουδιστές
Γ. D.J Καθ’ όλη τη διάρκεια της δεξίωσης
Δ. Κοκτέιλ υποδοχής
Ε. Βιβλίο ευχών
ΣΤ. Ταξιθέτηση των καλεσμένων βάση του πλάνου
Ζ. Video προβολή της δεξίωσης
Η. DVD της ζωής των νεόνυμφων
Θ. Happening για την είσοδο του ζευγαριού
Ι. Εξωτερικός στολισμός
ΙΑ. Ολοκληρωμένη οργάνωση της δεξίωσης σας .

13/9/11

Ο γάμος για τη fashion week της Ν. Υόρκης

Μια πασαρέλα αλλιώτικη από τις άλλες. Η Εβδομάδα Μόδας του Μεγάλου Μήλου ξεκίνησε με ένα σκηνικό... γάμου, όπου τα μοντέλα μετατράπηκαν για τις ανάγκες του ντεφιλέ σε νύφες, παράνυμφοι, μάρτυρες, απλές προσκεκλημένες και κορίτσια που πετάνε λουλούδια.

Νύφη-πρωταγωνίστρια, ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα του κόσμου της μόδας: Η Lydia Hearst, η οποία είναι επίσης δημοσιογράφος και ηθοποιός, κόρη της ηθοποιού PatriciaCampbell Hearst και δισέγγονη του κορυφαίου εκδότη William Randolph Hearst.
Από το γάμο-ντεφιλέ δεν έλειπε ούτε ο παπάς...

Μετά την τελετή, ακολούθησε η κανονική επίδειξη μόδας, με φορέματα και κοστούμια εμπνευσμένα από γαμήλιες σκηνές

8/9/11

Γάμος δεν τελείται μόνο ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Υπάρχουν και περιπτώσεις γάμων με αντικείμενα, αξιοθέατα ή ζώα.


Γάμοι υπάρχουν πολλοί, τέτοιοι όμως σαν τους παρακάτω είναι μοναδικοί και ιδιαίτερα περίεργοι!
Μια Αμερικάνα (πρώην στρατιωτικός που ζει στο Σαν Φρανσίσκο) παντρεύτηκε τον Πύργο του Άιφελ πριν τρία χρόνια. Ένας Ιάπωνας ερωτεύτηκε τόσο πολύ το γιγάντιο μαξιλάρι του που αποφάσισε να το παντρευτεί. Ένας Σουδανός αναγκάστηκε να παντρευτεί μια κατσίκα με την οποία συνελήφθή να ερωτοτροπεί. Μια Γερμανίδα παντρεύτηκε το Τείχος του Βερολίνου σε ηλικία 54 ετών. Η ίδια επινόησε τον όρο "objectum-sexuality" για να περιγράψει την συναισθηματική έλξη που νιώθει κανείς για άψυχα αντικείμενα. Μια Ινδή παντρεύτηκε πήλινο δοχείο, διακοσμημένο με τη φωτογραφία του αργοπορημένου στο γάμου συντρόφου της. Μια άλλη γυναίκα από την Ινδία αντάλλαξε όρκους αγάπης με ένα ερπετό και συγκεκριμένα με ένα φίδι. Ένας Ιάπωνας παντρεύτηκε ήρωα βιντεοπαιχνιδιού, με τον οποίο είχε πάθος και μεγάλη εμμονή. Μια Αμερικάνα τέλος παντρεύτηκε τρενάκι λούνα παρκ!
Ανεξάρτητα πάντως με το ενδιαφέρον που παρουσιάζουν αυτές οι περιπτώσεις, εμείς θα μείνουμε πιστοί στο γάμο με τον ή την αγαπημένη σύντροφο!

4/9/11

18 εκατομμύρια δολάρια κέρδισαν από το γάμο τους


Το πιο hot ζευγάρι της Αμερικής, ο Κρις Χάμφρεϊς και η Κιμ Καρντάσιαν απολαμβάνουν την εβδομάδα του μέλιτος στο Κάπρι της Ιταλίας, έχοντας ανοιχτή γραμμή με τον λογιστή τους. Τους ενημερώνει για το... φούσκωμα των τραπεζικών λογαριασμών τους μόλις λίγες ημέρες μετά τον «εκτυφλωτικό» γάμο τους στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνιας.
Οι κοινοί θνητοί συνήθως τρέχουν και δεν φτάνουν για τα έξοδα μιας γαμήλιας τελετής. Ομως ο άσος του ΝΒΑ και η σεξοβόμβα των reality είδαν τον γάμο τους να μετατρέπεται σε χρυσωρυχείο. Ηδη οι νεόνυμφοι έγιναν πλουσιότεροι κατά 18.000.000 δολάρια.
Παράλληλα είχαν και τα… τυχερά τους, αφού ο μυθικός γάμος ουσιαστικά δεν τους στοίχισε ούτε σεντ. Οχι γιατί συμμετείχαν με τον οβολό τους στη λίστα γάμου οι 500 προσκεκλημένοι (μεταξύ αυτών οι Εύα Λονγκόρια, Λίντσεϊ Λόχαν, Λαλά Βάσκεζ, Ράιαν Σίκρεστ κ.ά.), αλλά επειδή το ζευγάρι φρόντισε να προωθήσει εμπορικά τον γάμο σαν να πρόκειται για αυτοτελές επεισόδιο reality.
Κατ’ αρχάς, η αμερικανική έκδοση του περιοδικού «People» πλήρωσε 3.000.000 δολάρια για να

1/9/11

Γάμος στα 85


Μία από τις πλουσιότερες γυναίκες της Ισπανίας αποφάσισε να παντρευτεί για τρίτη φορά στα 85 της, παραδέχεται επίσης ότι οι αντιδράσεις των παιδιών της δεν ήταν θετικές για τον επικείμενο γάμο της, η Δούκισσα της Alba την περασμένη εβδομάδα σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Holla δήλωσε πως “χώρισε μεγάλο μερίδιο της περιουσίας της στα έξι παιδιά τις επειδή ήθελε να το κάνει και πως κανένας δεν την πίεσε για αυτή της τη πράξη, και όσο είναι ζωντανή η περιουσία παραμένει στα χέρια της."
Η Δούκισσα διαιρείται μεγάλο μέρος του πλούτου της, μεταξύ των οποίων κάστρα, παλάτια και άλλα περιουσιακά στοιχεία 500 ετών. Μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ισπανίας ανέφεραν ότι η οικογένεια είναι ικανοποιημένοι με την απόφαση και μέσα σε λίγες εβδομάδες η Δούκισσα είχε ανακοινώσει σχέδια για να παντρευτεί τον 60χρονο δημόσιο υπάλληλο  Alfonso Diez,  που γνωρίζονται πάνω από 30 χρόνια, αλλά  διατηρούν δεσμό μόλις τρία χρόνια.
Ο νυν αγαπημένος της Aniston, σεναριογράφος και ηθοποιός στο επάγγελμα, φαίνεται όμως πως δεν είναι ένα ακόμη επιπόλαιο φλερτ (από τα δεκάδες που τις έχουν «χρεώσει»), ένας ακόμη δεσμός που δεν οδηγεί πουθενά. Η απόφαση της ηθοποιού να πουλήσει την πολυτελή βίλα της στο Beverly Hills και να εγκατασταθεί μόνιμα στη Νέα Υόρκη, όπου μένει ο νυν αγαπημένος της, σημαίνει πως η σχέση εξελίσσεται σοβαρά.

Όπως υποστηρίζουν αρκετοί, ίσως ήρθε η ώρα για το δεύτερο γάμο της ηθοποιού και την απόκτηση ενός παιδιού, κάτι που το θέλει πολύ η ίδια. Αυτή τη φορά, μάλιστα, η ηθοποιός άργησε να εμφανιστεί δημοσίως με τον αγαπημένο της -το έκανε στο after party των βραβείων τουMTV στο Soho, φέτος τον Απρίλιο-, παρόλο που έβγαινε μαζί του ήδη αρκετούς μήνες πριν. Για παράδειγμα, τους είχαν εντοπίσει αρκετές φορές να τρώνε με παρέα στα καλύτερα εστιατόρια του L.A. Πάντως, ποτέ κανείς δεν κατόρθωσε να τους φωτογραφίσει μαζί, παρότι εκείνος έμενε ανενόχλητος στο σπίτι της.

πηγή: http://bit.ly/qfDGIl