15/7/11

Η Sharon Osborne βρήκε το γαμήλιο δαχτυλίδι της μετά από 7 χρόνια

Η Sharon Osborne λέγεται ότι πέταξε από τη χαρά της όταν είδε στη Crimewatch το 10-καρατίων γαμήλιο δαχτυλίδι της Tiffany αφού είχε κλαπεί μετά από μια επιδρομή στο σπίτι του Buckinghamshire Osborne του πριν από επτά χρόνια.
Το διαμαντένιο γαμήλιο δαχτυλίδι αξίας 200.000 δολαρίων είχε κλαπεί μαζί με διάφορα άλλα κοσμήματα, ενώ οι Osbornes ήταν στο αρχοντικό τους στο Buckinghamshire. O  Ozzy Osborne είχε καταπιαστεί με ένα από τους μασκοφόρους διαρρήκτες σε μια προσπάθεια να σταματήσει τους ληστές.
Λίγο μετά την κλοπή του πολύτιμου δαχτυλιδιού, η Sharon και ο Ozzy Osborne προσέφεραν 100.000 δολάρια για την ασφαλή επιστροφή της πολύτιμης βέρας και τον άλλων
κοσμημάτων που εκλάπησαν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Κανένα από τα στοιχεία που εκλάπησαν από το σπίτι του Osborne δεν ήταν ασφαλισμένο.
Η πρώην κριτής  Χ factor ανέφερε πώς θα περίμενε 25 χρόνια για το γαμήλιο δαχτυλίδι της . Η υπομονή της Sharon Osborne  φαίνετε ότι ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο ,το πολύτιμο πετράδι είδε ένα θεατής της εκπομπής Crimewatch που ειδοποίησε στέλνοντας το λινκ της εκπομπής μέσω της σελίδας της Sharon Osborne, έτσι η κόρη της Kelly  έγραψε στο twitter πώς η μητέρα της συγκινήθηκε μέχρι δακρύων για την επανένωση με το γαμήλιο δαχτυλίδι που νόμιζε ότι είχε χαθεί για πάντα.
πηγή: http://www.nifikomou.gr/?p=1118

Δεν υπάρχουν σχόλια: