23/11/11

Οι express γάμοι της show biz


Britney Spears  & Jason  Alexander
Tην νεανική της τρέλα από ότι φαίνετε πλήρωσε η Britney με την καριέρα της να κατρακυλάει μετά τον Ιανουάριο του 2004 και το μυστικό γάμο με τον παιδικό της έρωτα  Jason Alexander  στο Las Vegas. Ο γάμος αυτός ακυρώθηκε μόλις 55 ώρες μετά, δηλώνοντας η pop star πως ήταν ένα
αστείο που παρατράβηξε .

Drew Barrymore & Jeremy Thomas
Μετά από μια δύσκολη παιδική ηλικία το παιδί θαύμα της
show biz και μια ζωή μέσα στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά η Drew παντρεύτηκε μόλις στα 19 της τον Jeremy Thomas ιδιοκτήτη νυχτερινού καταστήματος. Ο γάμος της διήρκησε μόλις 6 εβδομάδες

Kim Kardashian & Kris Humphries
Ένα ζευγάρι που πολύ συζητήθηκε τον τελευταίο καιρό , με την
Kim 
να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μείνει στη δημοσιότητα  με ένα γάμο express  που διήρκησε μόλις 72 ημέρες .

Απόστολος Γκλέτσος & Μαρία Ελένη Λυκουρέζου
Ο πρώην ηθοποιός και νυν Δήμαρχος Στυλίδας και η ραδιοφωνική παραγωγός και «εξερευνήτρια της ζωής», όπως συστήνεται επίσημα πλέον, κατάφεραν να βάλουν την Ελλάδα στον χάρτη των πιο διάσημων celebrity γάμων-express, με 
έναν γάμο που έγινε ξαφνικά το 1998 και κράτησε κάτι λιγότερο από 60 μέρες. Όχι και από τις πιο επιτυχημένες εξερευνήσεις τις Μαρίας Ελένης.

Nicolas Cage & Lisa Marie Presley
«Αυτός ο γάμος ήταν ένα τεράστιο λάθος». Με αυτή τη φράση της Lisa Marie Presley έληξε άδοξα ο γάμος της με τον Nicolas Cage το 2002, μετά από σχεδόν 108 ημέρες και μια ρομαντική τελετή στη Χαβάη.

Jennifer Lopez & Cris Judd
4 μήνες (γαμήλια χρονική περίοδος γνωστή και ως «ο κακός χαμός»)
Η Lopez είναι γνωστή για την, μανία θες να το πεις, ανάγκη, ψυχαναγκασμό, θα σας γελάσουμε, να παντρεύεται όλους της τους συντρόφους (ή έστω να τους αρραβωνιάζεται), και ο πρώην χορευτής της Cris Judd δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια κλειστή τελετή τον Σεπτέμβριο του 2001, μόνο και μόνο για α χωρίσει τον Ιανουάριο της ίδιας χρονιάς και ο Judd να γίνει εκτός από πρώην χορευτής της JLo, και πρώην άντρας.

Renee Zellweger & Kenny Chesney
Ο πρώτος και μοναδικός μέχρι τώρα γάμος της διάσημης ηθοποιού έγινε τον Μάιο του 2005 στο ειδυλλιακό νησί
St. John στα Virgin Islands, με τον τραγουδιστή της country Kenny Chesney. Τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς κατατέθηκαν και τα χαρτιά του διαζυγίου, με την Zellweger να επιλέγει την επιλογή τον νομικό όρο «Απάτη» ως αιτιολογία στην αίτηση και φήμες να θέλουν τον Chesney να δηλώνει πως πανικοβλήθηκε, γι' αυτό και ήθελε να χωρίσει.

Pamela Anderson & Kid Rock
Ο rockstar και η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου θα μπορούσαν να ήταν το ιδανικό ζευγάρι, όταν παντρεύτηκαν το 2006, μετά από μια θυελλώδη σχέση, με μία τελετή που τους χαρακτήριζε απόλυτα. Εκείνη φορώντας ένα λευκό μπικίνι και καπέλο καπετάνιου κι εκείνος γυμνός από τη μέση και πάνω, φορώντας το γνωστό μαύρο καπέλο του. Δυστυχώς το ροκ παραμύθι κράτησε μόλις 4 μήνες.

Dennis Rodman & Carmen Electra
Ένας ακόμα γάμος υπό την επήρεια μέθης, στον οποίο όμως το θύμα ήταν ο γαμπρός. Ο σταρ του ΝΒΑ Dennis Rodman παντρεύτηκε με το κουνελάκι του Playboy Carmen Electra, τον Νοέμβριο του 1998 στο Las Vegas (μην ξαναπούμε για τον κουμπάρο Elvis), για να χωρίσουν άτυπα εννιά μέρες μετά και με τη σφραγίδα του νόμου τον Απρίλιο του 1999. Ο Rodman μάλιστα, δήλωσε πως έπεσε θύμα απάτης.

Δήμητρα Αιγινίτη & Αντώνης Σρόιτερ
Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, φάνηκε όμως πως έπρεπε να παντρευτούν για να αποφασίσουν να χωρίσουν. Το μοντέλο και ο παρουσιαστής παντρεύτηκαν το 2010 με πολιτικό και θρησκευτικό γάμο, κανένας όμως από τους δύο δεν έπιασε καθώς Αιγινίτη και Σρόιτερ παρέμειναν παντρεμένοι για 4 μόλις μήνες. Η ανακοίνωση, ωστόσο, για τον χωρισμό, δεν ήρθε με κάποια επίσημη δήλωση ή κάτι παρόμοιο. Πολύ απλά, η Δήμητρα άλλαξε το status της στο Facebook από «παντρεμένη» σε «ελεύθερη». Ενήλικα πράγματα, δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: