8/1/12

Βασικά πλεονεκτήματα για να οργανώσετε το γάμο σας χειμώνα


Τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να οργανώσουν το γάμοτους  κάποιο καλοκαιρινό απόγευμα συνήθως Σάββατο η Κυριακή. Όμως σίγουρα υπάρχουν κι’ άλλες εποχές του χρόνου που μπορείτε να παντρευτείτε,  και μια από αυτές τις εποχές είναι οχειμώνας που εκτός από το κρύο που ίσως να συναντήσετε κατά την περίοδο οργάνωσης και κατά τις δοκιμές νυφικού έχει και πολλά πλεονεκτήματα .
  • Βασικό πλεονέκτημα είναι η άνεση στην εύρεση της ημερομηνίας  και στο ναό που επιθυμείτε λόγο του ότι δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση τον χειμώνα έτσι η επιλογή της ώρας και της μέρας εξαρτάτε από ποια μέρα σας βολεύει και όχι ποια μέρα βολεύει την εκκλησία.
  • Ένα ακόμα θετικό του χειμώνα είναι το κόστος το οποίο για ένα καλοκαιρινό γάμο μπορεί να ξεπεράσει το budget σας κάτι το οποίο δεν πρόκειται να συμβεί σε έναν ενδεχόμενο γάμο  μέσα στο χειμώνα  λόγο του ότι δεν υπάρχει και πολύ δουλεία στα καταστήματα που σχετίζονται με το γάμο ή τη βάφτιση  οι τιμές είναι σε πολύ μικρότερα επίπεδα μέχρι και 50% κάτω από περιόδους full season .
  • Επίσης ένα πολύ βασικό κομμάτι είναι η δεξίωση  που κατέχει και το μεγαλύτερο ποσοστό εξόδων στο γάμο και υπάρχουν τα ίδια ακριβώς εμπόδια με την εκκλησία (ημέρα –ώρα) σε περίπτωση που είναι καλοκαίρι .  Το χειμώνα θα μπορείτε να επιλέξετε το πότε και πως θέλετε να γίνει ο γάμος σας, χωρίς να πρέπει να ψάχνετε εναγωνίως πιο κέντρο έχει διαθέσιμη την ημερομηνία που θέλετε και χωρίς να χρειαστεί να την κλείσετε μήνες πριν , όπως γίνετε συνήθως. Επιπλέον, οι κλειστές αίθουσες, τα κέντρα ή τα ξενοδοχεία έχουν μεγαλύτερη άνεση να σας προσφέρουν καλύτερα τις υπηρεσίες τους, ενώ ένας οριοθετημένος χώρος όπως αυτός μιας αίθουσας, βοηθά στη δημιουργία ευχάριστης και ζεστής ατμόσφαιρας.
  • Τον χειμώνα θα έχετε λιγότερες απώλειες από καλεσμένους απ’ ότι το καλοκαίρι, που οι περισσότεροι ή λείπουν με άδεια ή για διακοπές ή είναι καλεσμένοι σε άλλο γάμο και δεν μπορούν να παρευρεθούν στον δικό σας.
  • Επίσης εάν είστε από τις νύφες που αγαπούν την πολυτέλεια και θέλετε κάτι λίγο διαφορετικό στην γαμήλια εμφάνιση σας, τα νυφικά του χειμερινού γάμου είναι αυτά που σας ταιριάζουν γάντι! Μπορείτε να συνοδέψετε το νυφικό σας με ένα γούνινο περιλαίμιο ή με ένα γούνινο παλτό ή μπολερό ή ακόμα με κάποια άλλη λεπτομέρεια όπως ένα ζευγάρι γάντια. Επίσης, αντί για τις καθιερωμένες πλέον γόβες μπορείτε να φορέσετε ένα ζευγάρι περίτεχνες ψηλοτάκουνες μπότες.
  • Άν σας αρέσει η χειμωνιάτικη θαλπωρή, η θερμή φλόγα του τζακιού και τα χειμερινά σπορ, όπως χειμερινό σκι, ορειβασία κ.α τότε ο ιδανικός μήνας για να κάνετε τον γάμο σας είναι ο χειμώνας μιας και μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι του μέλιτος σε ένα ξενοδοχείο στο βουνό με χιονοδρομικό κέντρο και να κάνετε ρομαντικές βόλτες με έλκηθρα στο βουνό με θέα τις χιονισμένες πλαγιές του βουνού. Άν πάλι προτιμάτε τις καλοκαιρινές διακοπές, μπορείτε να το προγραμματίσετε σε ένα εξωτικό νησί με ειδυλλιακές παραλίες, όπως στις Μαλδίβες ή στο Μπαλί για να ”γεμίσετε τις μπαταρίες σας” και να γυρίσετε ανανεωμένοι και μαυρισμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: