17/1/12

Πρωτοτυπήστε στη οργάνωση του γάμου σας

Για να έχετε έναν πετυχημένο γάμο που θα μείνει αξέχαστος στους καλεσμένους σας πρέπει να ασχοληθείτε ακόμα και με την παραμικρή λεπτομέρεια που θα τον κάνει να διαφέρει από τουςσυνήθεις γάμους που τις περισσότερες φορές είναι πανομοιότυποι. Επειδή ο γάμος ξεκινάει πάντα με τηνπρόσκληση των καλεσμένων σας πρέπει το στοιχείο του εντυπωσιασμού να κάνει την εμφάνιση του μέσα από έναπρωτότυπο προσκλητήριο . Αντί για πρόσκληση, στείλτε στους καλεσμένους ένα μικρό puzzle!
Μπορείτε ταχυδρομικά να στείλετε στους καλεσμένους σας ένα όμορφο σακουλάκι το οποίο περιέχει μέσα ένα μικρό puzzle, στο οποίο θα απεικονίζεται η φωτογραφία σας μαζί με του/ης αγαπημένου/η σας ως ζευγάρι καθώς επίσης θα περιλαμβάνει στοιχεία που αφορούν τον γάμο (τοποθεσία, ώρα κτλ.) Αφού οι καλεσμένοι του γάμου θα συναρμολογήσουν το puzzle θα βλέπουν όχι μόνο τα στοιχεία που χρειάζονται αλλά και την φωτογραφία σας. Αν πάλι δεν θέλετε κάτι τόσο πρωτότυπο αλλά εξίσου εντυπωσιακό μπορείτε να
κατασκευάσετε προσκλητήρια από πανί η από δέρμα η ακόμα και από πάπυρο κολλημένα με κλωναράκια κανέλας στις άκρες του. Άλλη μία πρωτότυπη πρόταση είναι να στείλετε την πρόσκληση για το γάμο σας μέσα σε ένα μπουκάλι! Αγοράστε μπουκάλια από κάποιο εμφιαλωτήριο κρασιών και τοποθέτησε μέσα μία πρόσκληση γάμου τυπωμένη σε πάπυρο, σφραγίστε το μπουκάλι με το φελλό και στείλτε το ταχυδρομικά στους καλεσμένους σας, σίγουρα αυτό θα τους μείνει αξέχαστο. Και επειδή μετά το γάμο ακολουθεί η δεξίωση  μια καλή ιδέα για να πρωτοτυπήσετε και να ξαφνιάσετε ευχάριστα τους καλεσμένους σας είναι να τους προσφέρετε μικρά βαζάκια με γλυκό του κουταλιού πάνω στα οποία θα είναι γραμμένα τα αρχικά του ζευγαριού. Αν πάλι προτιμάτε κάτι εξίσου πρωτότυπο, αλλά περισσότερο αγαπητό, αντί για το κλασσικό γλυκό δώστε στους καλεσμένους σας ολόκληρες σοκολάτες (λευκές , υγείας ή γάλακτος) πάνω στις οποίες θα είναι τυπωμένη ηημερομηνία του γάμου σας καθώς και τα ονόματά σας. Για να μείνουν ευχαριστημένοι και οι μικροί σας καλεσμένοι φτιάξτε έναν ειδικό χώρο στην αίθουσα της δεξίωσης στον οποίο θα υπάρχουν ζαχαρωτά, καραμέλες, παιχνίδια και γλυφιτζούρια. Έτσι, να είστε σίγουρη πως θα σας λατρέψουν όλοι!
Τέλος, για μια πρωτότυπη νυφική εμφάνιση, μην περιοριστείτε σε ένα απλό λευκό νυφικό, προτιμήστε κάτι πιο ανατρεπτικό, όπως για παράδειγμα ένα χρωματιστό νυφικό. Οι γυναίκες με ψυχρό τόνο δέρματος φαίνονται υπέροχες φορώντας ένα νυφικό σε ασημί-λευκό, μπλε του πάγου, παλ ροζ, γαλάζιο, ζωηρό μπλε, κόκκινο, σμαραγδί πράσινο, δαμασκηνί, ρουμπινί και απόλυτο μαύρο. Τους ταιριάζουν επίσης και όλα τα απαλά παστέλ, όπως μπλε, ροζ, και το χρώμα της ώχρας. Το μακιγιάζ σας πρέπει να περιλαμβάνει ψυχρά χρώματα όπως pink και λιλά και να έχει βάση το μπλε. Οι γυναίκες με ζεστό τόνο δέρματος φαίνονται υπέροχες φορώντας ένα νυφικό σε σαμπανιζέ, απαλό ιβουάρ, ψυχρό ιβουάρ, καμηλό, υποκίτρινο, εκρού, παστέλ ροζ, χάλκινο, σταχτοπράσινο, πορτοκαλί. Τους ταιριάζει επίσης, το σκούρο κόκκινο, το σκούρο πράσινο και ο νεφρίτης. Το μακιγιάζ τους πρέπει να είνα προς το ροδακινί, με βάση τα χρώματα στις αποχρώσεις του κίτρινου.
πηγή: http://www.nifikomou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: