21/6/15

Πώς να κάνετε την σωστή επιλογή dj και φωτογράφου για να είναι ο γάμος σας επιτυχημένος


Σίγουρα η οργάνωση του γάμου μας δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση και είναι απολύτως λογικό όταν ξεκινάμε να στήσουμε την οργάνωσή του να μας πιάνει ένας μικρός πανικός. Αυτό που πρέπει να βάλουμε ως προτεραιότητα στην πιο σημαντική εκδήλωση της ζωής μας είναι να ικανοποιήσουμε πρώτα τους εαυτούς μας και του ανθρώπους μας. Οι περισσότεροι εδώ κάνουν το λάθος και προσπαθούν να ικανοποιήσουν πρώτα τους καλεσμένους τους με αποτέλεσμα να πληρώνουν μία περιουσία σε κέντρα μουσικές φωτογράφους και στο τέλος το αποτέλεσμα να είναι κάτω του μετρίου.
  1. Ας ξεκινήσουμε με το γλέντι μιας και είναι από τα μεγαλύτερα κεφάλαια που ξοδεύονται σε ένα γάμο.  Το 98% των γάμων στην Ελλάδα γίνονται σε κακόγουστα κέντρα με άθλιο ήχο και μουσική, χάλια πιάτα και κάκιστη ατμόσφαιρα λόγου του ανύπαρκτου κλιματισμού. Πρέπει πριν επιλέξετε να πετάξετε τα χιλιάδες δουλεμένα ευρώ σας σε ένα τουρκομπαρόκ τρόπο διασκέδασης να σκεφτείτε καλά αν αυτός ο τρόπος διασκέδασης σας εκφράζει. Αν πραγματικά εσείς περνάτε καλά με αυτά τα τραγούδια δεν έχετε παρά να κάνετε μία καλή έρευνα και να επιλέξετε το κατάλληλο κέντρο. Αν πάλι όχι υπάρχουν πολύ τρόποι να δημιουργήσετε μία δεξίωση ενδεχομένως ή ένα pool party ή ότι άλλο φαντάζεστε χωρίς να επηρεαστείτε από κανένα.  Όπως και να έχει, ότι τρόπο και να επιλέξετε δεν μπορεί να λείπει η μουσική του γάμου Η μουσική σε ένα γάμο εξαρτάτε πολύ από τον dj του γάμου ή την ορχήστρα δεν είναι λίγοι αυτοί που στην αγορά το παίζουν Dj γάμων και μουσική. Τα βασικά στοιχεία όμως ενός πραγματικά dj γάμου είναι εμπειρία, γνώσεις μουσικής, αισθητική, σεβασμό, οργάνωση, και κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό. Άρα κατά την διάρκεια της έρευνας ένας καλός επαγγελματίας dj όταν κάνετε μία συνάντηση μαζί του θα πρέπει να είναι περιποιημένος και να σας αντιμετωπίζει με σεβασμό στην συνέχεια μη διστάσετε να ζητήσετε δήγματα της δουλειάς του αλλά και την άποψή τους για την play list που θα θέλατε να ακολουθήσει πάνω σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής. Φυσικά το καλλίτερο που έχετε να κάνετε είναι η να αναθέσετε την μουσική επιμέλεια αλλά την ηχητική κάλυψη σε έναν επαγγελματία του χώρου και όχι στην τύχη του.
  2. Από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για να είναι ο γάμος σας επιτυχημένος είναι η σωστή επιλογή του φωτογράφου. Ένας πραγματικά επαγγελματίας φωτογράφος γάμων πρέπει να διαθέτει καλλιτεχνική άποψη, σωστή υποδομή και εξοπλισμό, εμπειρία, showroom, και φυσικά ομάδα υποστήριξης. Πριν επιλέξετε τον φωτογράφο που θα κάλυψη την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας  θα πρέπει να σκεφτείτε καλά ότι η δουλειά του θα μείνει για πάντα οπότε αν τα κάνει μαντάρα θα έχετε έναν γάμο μαντάρα να θυμάστε μετά από 30 χρόνια. Πριν κάνετε λοιπόν την επιλογή του φωτογράφου και τα αφήσετε όλα στην τύχη του θα πρέπει να ζητήσετε από τους επικρατέστερους που έχετε στο μυαλό σας να σας δείξουν τον εξοπλισμό τους αλλά και δείγματα της δουλειάς τους για να έχετε μία ζωντανή άποψη. Επίσης πριν κλείσετε σε κάποιον ζητήστε να δείτε όλους όσους θα συμμετέχουν σε αυτός βιντεολήπτες χειριστές drones cameras και γενικότερα ότι περιλαμβάνει το πακέτο που θα πληρώσετε. Δώστε μεγάλη βαρύτητα στην σωστή επιλογή του φωτογράφου γιατί η δουλειά του είναι που θα μείνει για πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: